­
  • Dri-Fresh

Absorpcja z zastosowaniem w wielu typach - Dri-Fresh

• Earthpad Resource

Chusteczki higieniczne na bazie papieru - nadające się do recyklingu i kompostowania - Earthpad
  • Earthpouch Resource

Wielokrotnie nagradzane etui z tworzywa sztucznego - the Earthpouch
  • Earthfilm Resource

Wielokrotnie nagradzany, niezawierający plastiku, trwały film typu flow-wrap - Earthfilm
  • Sira-Flex Resolve

Błony, worki i wyściółki do palet dla wydłużenia terminu przydatności do spożycia - Sira-Flex Resolve

WITAMY W SIRANE POLSKA

WITAMY w Sirane .... ekspertach i innowatorach w dziedzinie opakowań do żywności, medycyny i opieki zdrowotnej, ogrodnictwa i opakowań specjalistycznych.

Dział opakowań Sirane specjalizuje się w chłonności i materiałach chłonnych, takich jak płatki, opakowania gotowe do pieczenia i materiały do ​​gotowania w kuchence mikrofalowej, przedłużenie okresu trwałości, nylon i wiele innych.

Produkty wytwarzane przez nasz dział pakowania żywności obejmują chłonne wkładki mięsne i chłonne podkładki owocowe, torby do gotowania na parze i torby do grillowania, nylonowe torby do pieczenia, dzielniki do pieczenia, osłonę i wiele innych - to naprawdę tylko migawka. Dysponujemy szeroką gamą rozwiązań opakowaniowych dla wielu dziedzin przemysłu spożywczego, w tym mięsa, drobiu, owoców, owoców morza, dań gotowych, żywności na wynos, artykułów spożywczych i innych.

Sirane oferuje także szeroką gamę torebek i torebek dla przemysłu spożywczego (i nie tylko), w tym stojące, retortowe, nadające się do piekarnika, płaskie i boczne torebki z klinem, torby izolowane termicznie i wiele innych. Nasza oferta toreb i woreczków obejmuje również naszą wielokrotnie nagradzaną Earthpouch, rewolucyjne opakowanie bez plastiku.

Earthpouch wchodzi w skład naszej oferty Earth Packaging, która niedawno pojawiła się na naszej stronie. Earth Packaging zawiera rozwiązania opakowaniowe, które są kompostowalne, zrównoważone lub nadają się do recyklingu i są skierowane do każdego, kto chce zwiększyć swoje proekologiczne referencje - dlaczego nie rozejrzeć się?

Jesteśmy brytyjskim producentem z siedzibą w Telford, Shropshire, z siecią agentów i dystrybutorów obejmującą większą część globu, i możemy wysyłać towary w dowolne miejsce na świecie. Produkujemy również produkty do zastosowań medycznych i opieki zdrowotnej, ogrodniczej i przemysłowej - więcej informacji można znaleźć w linkach do odpowiedniej sekcji.

Polskie biura Sirane mają siedzibę we Wrocławiu.

Sirane posiada również zespoły sprzedaży w Australii (Melbourne), Meksyku (Guadalajara), Rosji (Moskwa) i Afryce Południowej (Kapsztad).

Find us at...

CFIA

• RENNES
  • MAY 26-28, 2020